Locatie

Ik woon sinds en aantal jaren op een prachtige nieuwe locatie in Delft. Deze locatie beschikt over een mooie ruimte, een prachtig bloeiende tuin en een grote vlonder met zitterras aan het water.

IMG_20190703_174040_371

De workshops porselein stippen die ik geef, geef ik hoofdzakelijk overdag aan huis in Delft. Ik heb een gezellige vtwonen woonruimte😉 en een grote gezellige tafel. Ruimte zat dus voor maximaal 6 personen! Wanneer het buiten heerlijk warm is en het zonnetje schijnt (lente/zomer) , hebben we de mogelijkheid om heerlijk buiten vertoeven en te stippen. Stippen in de prachtige gezellige tuin met de verschillende gezellige zithoekjes en met uitzicht op de heerlijk geurende lavendelbloemen en hortensia’s in de zomer of de bloeiende azalea’s en seringen in het voorjaar is werkelijk een feestje. 

Op aanvraag voor groepen vanaf 6 tot maximaal 8/10 is een andere prachtige lokatie  “BijonsDelft” in Delft tevens een optie om te bespreken (er geldt dan wel een meerprijs van ongeveer 5 euro p.p. vanwege de huur lokatie).

Om iedereen persoonlijk te kunnen begeleiden in het proces en goede aandacht te kunnen geven, werk ik graag met kleine groepen en/of losse inschrijvingen(minimaal 2 tot maximaal 6 personen).

Het lijkt mij super leuk jullie welkom te heten en voor jullie een gezellige stipmiddag te organiseren onder genot van wat lekkere zoete hapjes en lekkere kruidentheetjes. De data wanneer ik een workshop geef en waarop je kan inschrijven, kan je vinden in het menu onder workshop porselein stippen. Wil je een andere dag komen met een groepje, dan zou je mij een mail kunnen sturen om eventueel de mogelijkheden te bespreken. 

Hierbij nog wat sfeerfoto’s van de locatie:(adres locatie volgt bij definitieve aanmelding)

Hopelijk tot ziens❤️

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close