Locatie

Ik woon sinds en aantal jaren op een prachtige nieuwe locatie in Delft. Deze locatie beschikt over een mooie ruimte, een prachtig bloeiende tuin en een grote vlonder met zitterras aan het water.

Photo_1580736448733

De workshops porselein stippen die ik als hobby erbij geef, geef ik hoofdzakelijk overdag aan mijn huis in het mooie Delft. Ik heb een gezellige vtwonen woonruimte😉 en een grote gezellige grote tafel. Ruimte zat dus voor maximaal 6/7 personen! Wanneer het buiten heerlijk warm is en het zonnetje schijnt (lente/zomer) , hebben we de mogelijkheid om heerlijk buiten vertoeven en te stippen. Stippen in de prachtige gezellige tuin met de verschillende gezellige zithoekjes en met uitzicht op de heerlijk geurende lavendelbloemen en hortensia’s in de zomer of de bloeiende azalea’s en seringen in het voorjaar is werkelijk een feestje. Daarnaast heb ik ook een heerlijke vlonder aan het water met loungehoek wat het feestje nog meer compleet maakt! 

Om iedereen persoonlijk te kunnen begeleiden in het proces en goede aandacht te kunnen geven, werk ik graag met kleine groepen en/of losse inschrijvingen(minimaal 4 tot maximaal 7 personen).

Het lijkt mij super leuk jullie welkom te heten en voor jullie een gezellige feestelijke stipmiddag te organiseren onder genot van wat lekkere zoete hapjes, cheesecake en lekkere kruidentheetjes en met een gezellige aankleding. 

De data wanneer ik een workshop geef en waarop je kan inschrijven, kan je vinden in het menu onder workshop porselein stippen. Wil je een andere dag komen met een groepje van minimaal 4-7 personen, dan zou je mij eventueel een mail kunnen sturen om eventueel de mogelijkheden te bespreken voor andere data of om je aan te melden voor de mailinglist met informatie over nieuwe data van de eerstvolgende workshops. 

Hierbij nog wat sfeerfoto’s van de locatie:(adres locatie volgt bij definitieve aanmelding)

 

Hopelijk tot ziens❤️

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close