Workshop porselein stippen Delft

 

Wat houdt de workshop porselein stippen precies in?

In deze twee en half-urige workshop leg ik je de basisprincipes en tools uit van de techniekķ Stippen en Stipstijlen.

Je leert hoe je mooie stippen met porseleinverf kan zetten en hoe je met het zetten van mooie ronde stippen van porseleinverf en het gebruik van sjablonen, een simpel wit porselein schaaltje, bordje of ander serviesgoed omtovert tot een hippe kleurrijke creatie.

Het ziet er moeilijker uit dan het is! Maar het is een simpele techniek die gelukkig iedereen kan leren. Voordat je het weet staat er een mooie kleurrijke stippencreatie van je op tafel!

Na afloop van de workshop mag je uiteraard het opgepimpte kunstwerk meenemen. Hoe leuk is het om dit vrolijke serviesgoed thuis te gebruiken voor het serveren van bijvoorbeeld koekjes, bonbons of om als mooi pronkstuk te bewaren in je servieskast of op een ander mooi plekje in je huis. Uiteraard is zo’n vrolijk schaaltje of bordje ook leuk om als persoonlijk kado te geven aan iemand. Wie wordt nou niet blij van een hip opgepimpt schaaltje of bordje!

Voordat je deze creatie thuis kan gebruiken, moet je het wel nog even afbakken thuis. Het voorschrift krijg je uiteraard mee na afloop van de workshop tezamen met je mooie kunstwerk!

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. 

Inbegrepen:

  • Gebruik van porseleinverf
  • Gebruik van allerlei stipmaterialen zoals sjablonen, stokjes, stickers, wattenstaafjes, doekjes, verfpaletjes
  • Keuze uit divers porselein serviesgoed
  • Bakvoorschrift
  • Lekkere diverse zoete hapjes en theetjes/koffie

Corona en maatregelingen:

Ondanks corona heb ik besloten om miv april weer te starten met de workshops. Ik geef momenteel de workshop voor maximaal 4 personen (uitzondering soms 6/7 personen maximaal). Dus het wordt een gezellige workshop met nog meer persoonlijke aandacht en begeleiding. Er zal handgel aanwezig zijn. Daarnaast werkt ieder met zijn eigen setje stokjes.  

Workshopdata, tijd en locatie:

DATA 2023

Workshop porseleinstippen basis vrijdag 27 januari op een gezellige locatie aan huis in Delft. Aanvang 13.30 tot 16.00 Totaalprijs: 32,- euro p.p. inclusief hapje drankje, servies en gebruik materialen. Maximaal 4/5 personen (minimaal 4) 

ER ZIJN 2 PLEKJES VRIJGEKOMEN LAST MINUTE VOOR DE WORKSHOP VANDAAG!!  VOOR SLECHTS 45 EURO LASTMINUTE PRIJS VOOR SAMEN. VOOR 1 PERSOON 25 EURO. INTERESSE? STUUR MIJ EVEN EEN APPJE VIA 0614654268.

Workshop porselein stippen basis vrijdag 17 februari op een gezellige locatie aan huis in Delft. Aanvang 13.30 tot 16.00 Totaalprijs: 32,- euro p.p. inclusief hapje drankje, servies en gebruik materialen. Maximaal 4/5 personen (minimaal 4): 1 plekje vrij! 

Mocht je interesse hebben in een leuke stipworkshop (Bij inschrijvingen van minimaal 4) met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, hou mijn site dan regelmatig in de gaten voor nieuwe data! Ik geef maar beperkt een workshop!

Wil je liever een andere dag doordeweeks komen, stuur mij een mail via stippendoejezo@hotmail.com voor eventuele andere mogelijkheden.  (Een dag in weekeinde is reken ik wel een hogere bijdrage extra per persoon is alleen toepasbaar bij groepen van minimaal 4 personen). 

Aanmelden voor de stipworkshop in Delft of vragen over deze workshop kan via dit formulier of via het menu contactgegevens! U ontvangt zo snel mogelijk hierop reactie van mij

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close