Workshop 1 mei

IMG_20190501_104751_774

Op woensdag 1 mei mocht ik weer een super leuke gezellige creatieve middag stippen organiseren aan huis in Delft. Na twee afmeldingen wegens ziekte waren we met een klein groepje van drie deelnemers overgebleven, maar des te fijner ik dat vind.  Mijn aandacht kan ik dan veel beter verdelen. Iedereen kan ik dan ook van de juiste aandacht voorzien, die dat extra nodig hebben. Ik merk dat de drie dames het best lastig vinden om op te starten en te kiezen welke kleuren en patronen ze moeten gaan gebruiken. Met een kleiner groepje kan ik ze dan daarbij veel beter advies geven en hun ondersteunen. Ik had wat heerlijke hapjes zoals brownies op tafel gezet, zodat de dames ook nog tussendoor van iets lekkers konden genieten tijdens de korte pauzes waarbij de verf moest drogen.

 

Uiteindelijk is het wel het doel van deze workshops dat je je eigen creativiteit gaat ontdekken en je eigen kunstwerk ontwerpt. Ik geef je daarbij tips, inspiratie en wat voorbeelden.

Om 13.50 begon ik met mijn uitleg. Vervolgens onder genot van lekkers: brownies caramel zout, roze koeken en andere soort brownies en drankjes gingen mijn deelnemers aan de slag met de eerste stippen. Om 16.15 eindigden we de workshop en kreeg iedereen zijn bakvoorschrift mee met tips hoe af te bakken.

De resultaten in deze workshop zijn weer super gaaf geworden. Zo leuk om te zien hoe verrassend het kunstwerk en ontwerp van iedereen aan het einde van de workshop is geworden.

IMG_20190501_153256

 

 

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close